Karikatür yarışmasında dereceye giren öğrenciler dün Baro Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen bir törenle ödüllerini aldılar.
Baro Başkanı Altan Akpınar, öğrencilere adalet ve insan hakları kavramlarını aşılamak amacıyla düzenledikleri yarışmaya 15 okuldan 495 eserle katılım olduğunu belirterek, “Dereceye giren ve özel ödüle lâyık görülen öğrencilerimiz başta olmak üzere, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Baro Başkanı Akpınar ayrıca öğrencilere hangi mesleği seçerlerse seçsinler, Atatürk ilkeleri ile adalet ve insan haklarından ayrılmamalarını tavsiye etti.
Daha sonra yarışmada ilk üç sırayı alan Yaren Balaban, Zehra İpek Koldaş ve Büşra Esen’le Karikatürcüler Derneği Çorum Temsilciliği, Tebeşir Karikatür Grubu, Sıroğlu İletişim ve Çorum Barosu Özel Ödülleri’ne lâyık görülen Bengü Yiğitoğlu, Berfin Su Tarhan, Buse Üzüm, Armağan Tuğba Özçelik, Hazal Türkoğlu, Doğa Öztorun, İlayda Çalışkan, Ekin Deniz Öksüz, Melisa Parlar, Cemre Bozkuş, Selcan Akkuş, Bektaş Uçak, Gizem Purtul ve Elif Sultan Özçelik’in teşekkür belgeleri ve armağanları verildi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim