Ziraat Bankası Çorum Bölge Yöneticisi Halil Yüksel, Zafer Çarşısı Şube Yöneticisi Erhan Kartal, Bahabey Şube Yöneticisi Abdullah Çandır, Hitit Şube Yöneticisi Özlem Varlıoğlu ve Kırsal Kalkınma İletişim Uzmanı Bülent Uçar, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.
Ziraat Bankası’nın Çorum’da hizmete sunduğu son şube olan Hitit Şube ve bankanın genel durumu hakkında bilgi vermek üzere gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan Hitit Şube Yöneticisi Özlem Varlıoğlu, son şube ile birlikte Ziraat Bankası’nın il merkezinde Girişimci Şube ile birlikte 5 şube ve bir Bölge Yöneticiliği ile hizmet vermekte olduğunu söyledi.
Hitit Şubesi’nin 14 Temmuz 2015 tarihinde hizmet vermeye başladığını ifade eden Varlıoğlu, İnönü Caddesi, İl Emniyet Müdürlüğü binası karşısında bulunan şube merkezinde bütün bankacılık hizmetlerinin verildiğini aktardı.
‘Bir bankadan daha fazlası’ sloganıyla hizmet veren Ziraat Bankası’nın, Türkiye’de en fazla şubesi bulunan banka olma özelliğini taşıdığını ifade eden Varlıoğlu, Hitit Şubesi olarak da ‘bir şubeden daha fazlası’ sloganıyla hizmete başladıklarını belirterek, Çorum ekonomisine katma değer üretmeyi hedeflediklerini söyledi.
Özlem Varlıoğlu, önceleri yalnızca emekli bireylere ve kırsal kesime yönelik hizmet verdiği şeklinde bilinen Ziraat Bankası’nın, yeni açılan ihtisas şubeleri ile birlikte de toplumun bütün kesimlerine hitap eden bir banka olduğunu sözlerine ekledi.
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Türkiye ekonomisinde bankaların önemli bir yere sahip olduğunu, Ziraat Bankası’nın da köklü geçmişiyle ülkenin en önemli bankalarından bir tanesi olduğunu söyledi. Başaranhıncal, Hitit Şube’nin Çorum’a ve iş dünyasına hayırlı olması temennisinde bulundu.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim