Avrupa’da binlerce satış noktasına ulaşan ve en bilinen Türk markalarının başında gelen “Çorum markası” Baktat, organik tarım konusunda azami duyarlılık gösteriyor ve yenilikleri yakından izleyerek önemli adımlar atıyor.
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın Almanya’da, Baktat’ın Mannheim’daki şirket merkezini ziyareti de, bu anlamda ciddi bir bilgi paylaşımına vesile oldu.
Manisa Valisi Bektaş, Vali Yardımcısı Mehmet Yüce, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi, Şehzadeler İlçesi Tarım Müdürü Ferhat Bozkaya ve Manisa Valiliği AB Projeleri İl Koordinatörü Ural Sevener ile birlikte Baktat’ın merkezini ziyaret etti.
Vali Bektaşve beraberindeki heyet, Baktat’la ilgili bilgi aldı, ayrıca organik tarım konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.
Vali Bektaş ile Baktat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baklan, Nürnberg’de düzenlenen 26. BIOFACH Dünya Organik Tarım Fuarı’nı birlikte gezdiler, verim artırımı ile ilgili bir sunum izleyerek, yeni tarım yöntemlerinin Manisa ve civarında da uygulanabilirliği konusunda değerlendirmeler yaptılar.





Editör: TE Bilisim