Avrupa'nın altın ödüllü BAKTAT Premium Peyniri, Türkiye'ye getirilmek üzere TIR’larla yola çıkarıldı.
BAKTAT’tan yapılan açıklamaya göre, Bakanlığın verdiği sınırlı ithalat kotasından faydalanılarak getirilen 2 TIR peynir, birkaç gün içinde marketlerdeki yerini alabilecek.
Baktat’ın açıklamasında şu bilgiler verildi:
“Türkiye'de de büyük rağbet gören ödüllü peynirimizle yüklü TIR’larımız yakın zamanda Türkiye'ye ulaşacaktır. Sınırlı sayıda olan ödüllü peynirlerimizi en yakın zamanda marketinizden temin edebilirsiniz.
DLG e.V. Almanya'da saygınlığı olan, politik açıdan bağımsız, tarım, hayvancılık ve gıda sektöründe hizmet veren üreticilerin, aralarına bilim insanlarını ve araştırmacıları da alarak 1885 yılında kurmuş oldukları ve bugün 25.500 üyesi olan, 130 senelik bir geçmişe sahip bir kuruluştur. Tarım ve gıda ürünlerini kontrol ederek hem tarım alanındaki teknik gelişmelere öncülük etmekte, hem de tüketicileri koruma görevini üstlenmektedir. Yapılan testler bilimsel bazda olup teknolojideki en yeni metotlar uygulanmaktadır.
Bu kuruluşun verdiği ödüller tüketiciler tarafından bir güvence olarak kabul edilmektedir.
Şirketler grubumuz, müşterilerimizin ve tüketicilerimizin sağlıklarını korumak ve güvenlerine layık olmak için her türlü çabayı göstermekte olup, onlara en iyi kaliteyi sunmaya devam etmektedir.
Görüldüğü gibi markamıza duyulan güvenin temelini uluslararası kıstaslara dayalı analizler oluşturmaktadır.”
(Selda FINDIK)
Editör: TE Bilisim