Bakanlıktan yapılan açıklamada Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun yatırım bedeli 365 milyon lira olan 31 tesisten 23’ünün açılışını yapacağı ve 8 tanesinin ise temelini atacağı vurgulandı.
Çorum’a 18 müjdeyle geleceği belirtilen Bakan Veysel Eroğlu’nun saat 11.00’de Çorum Valiliği’ni ziyaret edeceği ve burada bir basın açıklaması yapacağı belirtildi. Eroğlu’nun daha sonra Mimar Sinan Mahallesi Semt Pazarı içinde saat 11.30’da Tımarlı Sulaması 2. Kısım İnşaatı, Sungurlu Ortakışla Göleti, Osmancık İncesu Göleti, İskilip Derekargın Göleti ile 4 adet taşkın koruma tesisinin temelinin atılacağı ve yapımı tamamlanan 23 tesisin ise açılışını yapacağı törene geçeceği açıklandı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, daha sonra ise saat 13.00’de Çorum Belediyesi’ni ziyaret edecek. Buradan ise Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda Vali Ahmet Kara, Milletvekilleri, Bakanlık Müsteşarları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, İlçe Belediye Başkanları, AKP İl ve İlçe Başkanlarının katılımı ile bir yapılacak toplantıya katılarak ilimizden ayrılacak.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim