Hitit Üniversitesi'ni kazanarak Çorum'a gelen öğrencileri bilgilendirmek, şehri ve üniversiteyi tanıtmak için kurulan standa Vali Necmettin Kılıç, Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve beraberindeki partililerle birlikte gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, burada görevli gençlerle bir süre sohbet etti.
Stant ve yapılan çalışmalarla ilgili Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanı Muhammed Sağlam'dan bilgi alan Naci Ağbal, gençlerin çalışmalarından memnun kaldığını ifade ederek Gençlik Kolları Başkanlığı'nın çalışmalarını tebrik etti.
Bakan Ağbal, stant da görevli Muhammed Sağlam, Halil Hüseyin Ay, Tolunay Çakır, Muhammed Furkan Ersoy, Mustafa Taha ve Furkan Metin'e teşekkür etti.
AK Parti gençlerinin standını ziyareti sırasında Maliye Bakanı Ağbal'a, İl Başkanı Bekiroğlu tarafından “15 Temmuz Büyük Millet Büyük Destan” isimli bülten de hediye edildi. 15 Temmuz tarihinde halkın büyük kahramanlığını ve milli birlik beraberliği anlatan bülteni inceleyen Ağbal, Bekiroğlu'nu tebrik etti.
15 Temmuz kalkışmasını halkın büyük bir direniş göstererek bertaraf ettiğini söyleyen Ağbal, kalkışma sırasında vatan hainlerinin Çorum'dan da birçok vatanseveri şehit ettiğini anlatarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dostu ve AK Parti'nin reklamcısı Erol Olçuk ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bunların arasında olduğunu ifade etti. Ağbal, ülkemizin ve milletimizin bir daha böyle acılar yaşamaması için gençlere verilen önemin daha da artması gerektiğine vurgu yaparak İl Başkanı Bekiroğlu'na yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim