Olay önceki gün öğle saatlerinde Çomar Barajı’nda meydana gelmişti. Park halindeki bir otomobilde, bir erkeğin hareketsiz durduğunu fark eden çevre sakinleri, polise haber vermiş ve ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. Sağlık görevlileri, tabancayla başından vurulan kişinin öldüğünü belirlerken, babası da emekli bekçi olan ve kuaförlük yaptığı belirlenen Bahri Gökhan Külcü’nün cansız bedeni Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

Adli Tıp Kurumu’nda işlemleri tamamlanan Bahri Gökhan Külcü’nün cenazesi, Ulucami’de kılınan cenaze namazının ardından Ulumezar’da toprağa verildi.

Cenaze namazına ölen gencin yakınlarının yanı sıra Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın da katıldı. Çiftçi ve Kolcu, ölen gencin yakınlarına başsağlığı diledi.

Öte yandan Külcü ailesinin 1996 yılında oğulları İlker Külcü’yü şehit verdiği öğrenildi. Baba Emniyet Müdürlüğü’nden emekli Vahit Külcü ve ailesi evlatları Bahri Gökhan Külcü’nün vefatı ile ikinci kez evlat acısı yaşadı. (Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim