Bahçeşehir Okulları Karadeniz Bölge Direktörü Savaş Boyar, Eğitim Yöneticisi Nihat Aras, Kurumsal İletişim Yöneticisi Emrah Tüysüzoğlu, dün Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen’i ziyaret etti.
30 YILLIĞINA KİRALANDI
Bahçeşehir Okulları Karadeniz Bölge Direktörü Savaş Boyar, Ankara Yolu Burunçiftlik Kavşağı’nda işadamı Selahattin Kaleli’ye ait arsanın 30 yıllığına kiralandığını belirterek, inşaatı son aşamaya gelen Bahçeşehir Okulları Çorum Kampüsü hakkında bilgi verdi.
49 KAMPÜS, 109 OKUL
Bahçeşehir Okulları’nın 49 kampüs, 109 okulla hizmet eğitim-öğretime verdiğini belirten Karadeniz Bölge Direktörü Savaş Boyar, Karadeniz’de Tokat, Kastamonu, Bartın, Çorum, Samsun, Ordu ve Giresun’da faaliyet gösteren okullarla bölgenin eğitim kalitesine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.
4 YAŞ GRUBUNDAN DOKTORAYA
4 yaş grubundan bir öğrencinin 25-26 yaşına kadar geçen sürede yüksek lisans ve doktora dahil olmak üzere kesintisiz eğitimine talip olduklarını belirten Boyar, ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi ile Hitit Üniversitesi arasında işbirliği yaparak öğrencilerine yönelik doktora ve yüksek lisans açmak istediklerini, öğretmenlerine ise akademik eğitim verilmesini sağladıklarını, Bahçeşehir’in Üniversitesi’nin imkanları ve etkinliklerinden okullarını faydalandırdıklarını ifade etti.
ABD, KANADA VE ALMANYA
Bahçeşehir Üniversitesi’nin Amerika, Kanada ve Almanya’da okullarının bulunduğunu belirten Boyar, söz konusu okulların eğitim kurumu başkanının Giresunlu ve Matematik öğretmenliğinden geldiğini dile getirdi.
ÇORUMLULAR MİSAFİRPERVER
Bahçeşehir Okulları Çorum Kampüsü’nün tanıtım toplantısının 15 Nisan’da Anitta Otel’de saat 18.30’da yapılacağını hatırlatan Boyar, Çorumlu’nun kendilerine yönelik sıcak tutumu ve misafirperverliklerinden dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim