Atölye çalışmalarından şiir dinletilerine, söyleşilerden dil sokağı sergisine birçok etkinliğin yer aldığı günlerde Bahçeşehir Koleji öğrencileri; İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Keman Sanatçısı ve Yazarı Gündüz Öğüt, Avukat/ Şair Kenan Yaşar, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Devlet Sanatçıları Sibel Aran, Başak Yalçın, Betül Yıldiztekin gibi sanata ve edebiyata gönül vermiş birçok kişi ile tanışarak sohbet etme fırsatı yakaladı.

Keman sanatçılığının yanı sıra pek çok öykü ve romanları olan yazar Gündüz Öğüt, Çorum Bahçeşehir Koleji öğrencilerine konserin ardından "Nehrin İki Yakası" kitap söyleşisi ve atölye çalışmalarıyla sanatın bütünlüğünü anlattı.

Avukat ve Şair Kenan Yaşar ise, okumanın, hayal kurmanın ve şiir yazmanın önemini ve eğlenceli taraflarını öğrencilerimizle paylaşırken onlara şiirler yazdırdı. Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Bahçeşehir Koleji Kampus Müdürü Songül Keskin, “Güzel Türkçemizin gelişimine ve doğru kullanımına destek veren bu etkinlikte öğrencilerimizin sanatçı, şair ve yazarlarla buluşması ve bu buluşmada aktif rol oynamaları bizleri gururlandırdı” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim