Bahçeşehir Okulları Çorum Kampüsü Tanıtım Toplantısı, Anitta Hotel'de çok sayıda Çorumlunun katılımı ile gerçekleştirildi.
Tanıtım toplantısına Vali Yardımcısı Deniz Ali Sürmen, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Okulları CEO’su Devrim Karaaslanlı, Bahçeşehir Okulları Genel Müdür Yardımcıları Özlem Dağ ve Ali Rıza Lüle, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, veli ve öğrenciler katıldı.
Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise birimlerinden oluşan Bahçeşehir Okulları Çorum Kampüsü merkezi konumu, kapalı yüzme havuzu, sanat atölyeleri, çok amaçlı spor salonu, teknoloji laboratuvarları gibi özel eğitim alanları; akıllı teknolojilerle donatılmış derslikleri ile kentin en iyi okulları arasında yerini alacak.
Bahçeşehir Okulları CEO’su Devrim Karaaslanlı’nın açış konuşması yaptığı programda Bahçeşehir Okulları Çorum kampüsünün 1276 kontenjan bulunduğunu anlattı. Kuvvetli eğitim kadrosu, 21. yüzyıl becerilerine odaklanan eğitim anlayışı ve yabancı dil eğitiminde dil öğretmeyi değil dil edindirmeyi hedefleyerek fark yaratan yaklaşımıyla öğrencilere dünya standartlarında eğitim sunduklarını anlatan Devrim Karaaslanlı, Çorum Kampusu’nun Türkiye’nin 3. büyük kampusu olduğunu kaydetti.
Dünyanın en büyük sorununun gelir dağılımındaki eşitsizlik olduğunu söyleyen Bahçeşehir Okulları CEO’su Devrim Karaaslanlı, bu sorunu çözmenin en iyi yollarından birinin de eğitimden geçtiğini vurguladı.




(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim