Öğrencilerin %27,50’si mühendislik, %19,07’si tıp, %12,05’i hukuk bölümlerini tercih ederken, %36,68’i ise diğer bölümlere yerleşti.

YKS başarılarının uzaktan eğitim süreciyle birlikte gözle görülür şekilde arttığını söyleyen Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, bu başarının arkasında öğrencileri hedeflerine göre yönlendiren yapay zekâ tabanlı kişiye özgü öğrenim platformları Metodbox’un büyük payı olduğunu vurguladı.

Bahçeşehir Koleji 12 yıldır uyguladığı Kişiye Özgü Öğrenim Modeli (KÖM) ile her öğrenciye özel öğrenme stili ve öğrencinin öğrenme hızına göre öğrenme programı belirliyor. Özlem Dağ, uzaktan eğitim sürecinin akademik başarıyı olumsuz etkileyeceği görüşünün aksine, Bahçeşehir Kolejinde uygulanan KÖM’ün yapay zekâ teknolojisiyle birleştirilmesiyle bu başarının dikkat çekici şekilde arttığını söyledi.

YKS’de gösterdikleri başarının yanı sıra dünyanın önde gelen üniversitelerinden de burslu kabul alan Bahçeşehir Koleji mezunları, prestijli üniversitelerde burslu olarak öğrenim görüyorlar. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim