TÜRKAV Çorum İl Başkanı Fikret Aktağ ve yönetim kurulu üyeleri Tahsin Boyacı, Ali Gökan Uz, Mustafa Yıldırım, Fahri Çakıroğlu, Ali Rıza Erdem, Galip Cennet, Mustafa Serdar ve Kenan Şinik, “hayırlı olsun” dileğinde bulundukları MHP Lideri Bahçeli’ye ayrıca kamu çalışanlarının sorun ve beklentilerini aktardılar.

MHP Genel Başkanı Bahçeli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu süreçte TÜRKAV’a büyük görev düştüğünü, tüm kamu çalışanlarının dertleriyle yakından ilgilenmeleri gerektiğini söyledi.

BAŞBUĞ TÜRKEŞ’İN KABRİNİ ZİYARET

Öte yandan TÜRKAV Heyeti, Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 21. Yıldönümü dolayısıyla kabririni ziyaret ederek ruhuna Fatiha okudu.

TÜRKAV İl Başkanı Aktağ ve beraberindekiler daha sonra Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’a da bir nezaket ziyareti yaparak, ülke gündemine dair görüş alışverişinde bulundular.

TÜRKAV Çorum heyeti Ankara temaslarını, kısa süre önce kongre sürecini tamamlayan Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerine yaptıkları kutlama ziyaretiyle tamamladı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim