Bahçeli Gıda Alışveriş Merkezi, Merkez Şube, Ata Caddesi Şubesi, Mehmet Akif Ersoy Şubesi, Bahabey Şubesi ve Karşıyaka Şubesi’ne Şenyurt Şubesi’ni ekleyerek hizmet zincirini büyüttü.

Cumartesi günü Bahçelievler Mahallesi Şenyurt Caddesi numara 35 adresinde gerçekleştirilen bir törenle Şenyurt Caddesi Şubesi Çorum halkına kapılarını açtı.

Açılış törenine; Bahçeli Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Öndemir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sait Öndemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Turgay Dalgıç, Mehmet Ali Öndemir, Serhat Öndemir, Eray Dalgıç, Bahçeli Gıda Mağazası Genel Müdürü Yücel Şen, Karadeniz Perakendeciler Derneği Bölge Koordinatörü Bülent Erhan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş ile davetliler katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Bahçeli Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Öndemir, güleryüzlü iyi hizmet ve bu hizmetin sürdürülebilirliği anlayışıyla 56 yıllık esnaflık hayatlarını sağlam adımlarla günümüze taşıdıklarını belirterek, bundan sonra da aynı inançla yollarına devam edeceklerini söyledi.

Ulucami emekli imam hatibi Hasan Kestek’in duasının ardından açılış kurdelesi yönetim kurulu üyeleri tarafından hep birlikte kesildi.

Açılışın ardından hep birlikte mağaza gezildi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim