Merkez Şube, Ata Caddesi Şubesi, Mehmet Akif Ersoy Şubesi, Bahabey Şubesi ve Karşıyaka Şubesi’nden sonra Eşref Hoca Caddesi’ne yeni bir şube kazandıran Bahçeli Gıda; Üçtutlar Mahallesi Eşref Hoca Caddesi Numara 30/A adresinde hizmet vermeye başladı.
Açılışa Vali Ahmet Kara, Emnilet Müdürü Murat Kolcu, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Vali Kara, Çorum’da böyle işyerlerinin açılmasının önemli olduğunu belirterek, bu tür yerlerin hijyen sağlık ve sağlıklı gıdaya ulaşılması anlamına geldiğini vurguladı. İnsanların yemek için yaşamadığını, yaşamak için yediğini belirten Vali Ahmet Kara, her zaman bu tür şubelere ihtiyaç duyulduğunu belirterek firma sahiplerine bol kazançlar diledi.
Yeni şubeleriyle müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaçladıklarını anlatan Bahçeli Gıda Genel Müdürü Yücel Şen de 2016 yılsonuna kadar şube sayısını 10’a çıkarmayı hedeflediklerini, 4 yeni şube daha açmayı planladıklarını ve çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Yapılan konuşmaların ardından Bahçeli Gıda’nın 6. Şubesi dualar eşliğinde açıldı. Açılışta firmalar tarafından ikramlarda da bulunulurken çocuklar ikramlardan alabilmek için birbiriyle yarıştı.



(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim