İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Tığlı, Cemil Öz ve Ayhan Anız’ın da hazır bulunduğu ziyarette ÇESOB Başkanı Kılıç’a Şoförler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Marangozlar Odası Başkanı, Ömer Latif Akdağ, Terziler Odası Başkanı Lütfü Barut, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Kalaycılar Odası Başkanı Sedat Ek, Kunduracılar Odası Başkanı Hasan Coşkun, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkan V. Fazlı Özdemir ve Kasaplar Odası Başkanı Recep Gür eşlik etti.
Esnafın sorunlarını sıcağı sıcağına TBMM’de gerekse partinin ilgili ortamlarında dile getirdiğini söyleyen Milletvekili Bağcı, “Sorunları anlık müdahalelerle çözmeye, esnafın yanında olmaya çalıştık. Ülkemizin dinamosu zanaatla gelişti. Ekonomimizin temelinde küçük esnafımızın çabası var. Her zaman yanınızda olmaya, sorunlarınızı çözmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
ÇESOB Başkanı Kılıç, AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek: “Arife dualarınız biz esnaflar için çok önemliydi. Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadınız. Bizimle sürekli istişare içinde oldunuz. Esnafımız sizi bir Milletvekili olmanızın ötesinde esnafın sorunlarını rahatça paylaşabileceği bir ağabeyi olarak görüyor. Her zaman esnafımızın yanında olduğunuz için teşekkür ediyoruz” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim