15 Temmuz günü vatan hainleri tarafından bombalanan Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı’nda 57 polis şehit olmuştu. Özel harekât tesislerinde bombalanan kısımlarda genel başkan yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birlikte incelemelerde bulunan Bağcı’nın ziyareti sırasında oldukça duygusal anlar yaşandı. Özel harekat başkanlığındaki polisler ve amirlerine taziyede bulunan Yılmaz ve Bağcı görevlilere “milletimizin dua ve destekleri ile ve hükümetimizin tam desteği ile yanınızdayız” dedi.
Öte yandan her akşam ailesi ile birlikte demokrasi nöbetlerine devam eden Bağcı geçtiğimiz akşam’da Alaca’lı hemşerilerimizle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde demokrasi nöbeti tuttu. Her gece saat 24.00 ile 04.00 arasında demokrasi nöbetlerinde bulunan Bağcı milletvekili arkadaşları ile de nöbet tutuyor.
Bağcı ailesinin tam kadro katıldığı demokrasi nöbetleri oldukça renkli görüntülere de sahne oluyor. Darbe kalkışımının yapıldığı gece kamyon sürerek komşularının meydanlara taşıyan ve sembol olan Şerife teyzeye atfen meşhur ören bayan reklamının “Süren Bayan” amblemi olarak uyarlaması ile birlikte Dodurga’lı hemşerilerimizin Türk bayrağı üzerine “Bize bu coğrafyayı vatan yapan, Oğuz soyundan Dodurga boyunun dua ve destekleri ile nöbetteyiz reis” yazılı pankart oldukça ilgi çekti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim