Halil İbrahim Kaya yarın kutlanacak Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaya mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bir baba, kendi mutluluğundan çok, çocuklarının mutluluğu ile mutlu olur. Babalar karşılıksız sevgi ve fedakârlığın birer simgesidir. Daha sağlıklı toplum yapısının oluşturulması ve aile gibi kutsal değerlerimizin korunmasında babalarımızın büyük sorumluluğu bulunmaktadır. Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.

İnsan kaç yaşında olursa olsun babalarının gözünde hep çocuktur ve her zaman babanın koruyup kollamasına, olumsuz bir durumda bile affedici bir tavırla evladını sahiplenmesine, ona yardımcı olmak için çözüm üretmesine hep ihtiyacı vardır. Hayatımızın her anında bizim hep yanımızda olup bize güç kaynağı olan, sabır ve şefkatle bize hep rehber olan, güzel sözleri ve nasihatleri ile ışık saçan, ailemizin çınarı babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum.

Bu vesile ile vefat eden babalarımıza Allah'tan rahmet diliyor, bu güzel ve anlamlı günün, babalarımızın kıymetini bilmemize, iyi bir baba olabilmek için eksiklerimizi gidermemize vesile olmasını temenni ediyorum.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim