Vadi Et Lokantası’nda önceki akşam düzenlenen yemekte Babacan Giyim ile birlikte Ayakkabı Store, Ekol, Chima, Karaca ve Ceyo mağazalarının personeli iştirak etti.
Babacan mağazalar grubu personelinin motivasyonunun artırılması, personelin birlikte eğlenerek yemek yemesi ve yılın stresini atmalarını amaçlayan gecede personeli için her şeyi düşünen Nuri Körekoğlu, Yakup Körekoğlu ve Mustafa Ertürk’ün 41. yıl gururu yüzlerinden okunuyordu.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen gecede ödül töreni gerçekleştirildi. Kahkaha dolu ve bol sürprizli gecede canlı müzik eşliğinde firma çalışanları gönüllerince eğlendi. Sürpriz çekilişlerde personele ödüllerin verildiği gecede terfi eden veya 5 çalışma yılını tamamlayanlara da plaket verildi. Geceye Harmandalı oynayan iki personel ise damga vurdu.
Personelin hazırladığı skeçler, taklitler, dans ve şarkı gösterilerinin renk kattığı gecede konuşmayı ise İnsan Kaynakları Yöneticisi Merve Körekoğlu yaptı. Günümüzde mağazacılık anlayışının gereklerini, personelin işe katılmasıyla başarının geleceğini ve aile şirketi olmaktan duydukları mutluluğu anlatan Merve Körekoğlu, mesleği hazır giyim olan dedesi İsmail Körekoğlu’nun temelini attığı Babacan grubunun babası Nuri ve amcası Yakup Körekoğlu’nun çalışmalarıyla bugünlere geldiğini kaydetti.
Mustafa Ertürk’ün de çalışma hayatındaki azmi ve doğru girişimleriyle şirketin bugünkü konuma gelmesinde önemli katkılar verdiğini anlatan Merve Körekoğlu, başarı sırasının genç nesile geldiğini, 41 yıllık emek ve birikime duydukları saygının kendilerini işe bağladığını ve zamanla daha büyük atılımlarla büyüklerinin yüzlerini güldüreceklerine inandığını vurguladı.
Şirket çalışanlarının tamamını ailenin birer ferdi gibi gördüklerini anlatarak “Bir işi ya iyi yapmalıyız ya da yapmamalıyız” ilkesiyle çıktıkları yolda Çorum'un tercih edilen mağazaları olma gururunu yaşadıklarını ifade eden Körekoğlu, “Yeniden yapılanma çalışmalarımızdan aldığımız doğru dönüşümler bize olmamız gerektiği noktada bulunduğumuzu söylüyor. İşinize gönlünüzü verirseniz, başkalarının imkansız sandığı hayallere ulaşabilirsiniz” dedi.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim