Parti yöneticileri Cihad Eker ve Burak Aralık ile birlikte kongre daveti için DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları Teşkilat Başkanı Nihat Ergün, Seçim İşleri Başkanı Av. İdris Şahin, Halkla İlişkiler Başkanı Ali Rıza Bababoğlan ile görüşen İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, genel merkez yöneticilerini 4 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan Çorum 1. Olağan İl Kongresi’ne davet etti. 
DEVA Genel Merkez yöneticileri davete icabet edecekleri mesajı verirken, Çorum il teşkilatı kongre davetiyesi Genel Başkan Ali Babacan’a da ulaştırıldı. Babacan’ın şartların elvermesi durumunda kongreye katılacağını belirtildi. 
Karadeniz bölgesinde teşkilatlanmasını tamamlayıp ilçe kongrelerini bitiren ve 1. olağan il kongre tarihi kesinleşen ilk il teşkilat olduklarını belirten Vargeoğlu, “Çorum teşkilatı teşkilatlar arasında kongreye giden 2.teşkilat oldu. İlk kongreyi Ardahan il teşkilatı 20 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirmişti. 4 Ekim 2020 tarihinde 14:00’da Çorum Anitta Otel’de gerçekleşecek olan Çorum 1. Olağan il kongresine tüm Çorum halkını davet ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim