Babacan Giyim, 40. kuruluş yıldönümünü, firma sahiplerinin ve Babacan Giyim, Ekol, Chima, Ayakkabı Store, Ceyo ve İder Mobilya’nın yönetici ve çalışanlarından oluşan70 personelin katılımıyla, Vadi Restaurant’da görkemli bir geceyle kutladı.
1975 yılında baba İsmail Körekoğlu ile oğulları Nuri ve Yakup Körekoğlu tarafından kurulan, bugün ise 3. kuşakla birlikte Çorum’da mağazacılık sektörüne damga vuran Babacan’da, bugün Mustafa Ertürk, Ümit, Merve, İsmail ve Aslı Körekoğlu da sorumluluk üstleniyor.
Sunuculuğunu Şükriye Karabıyık’ın yaptığı motivasyon yemeğinde, plaket töreni, sürpriz çekilişler ve canlı müzikle dolu dolu bir eğlence yaşandı.
Firma kurucularından Nuri Körekoğlu, personeline hitaben yaptığı konuşmada, Babacan’ı 1975 yılında, babaları İsmail Körekoğlu ve kardeşi Yakup Körekoğlu ile birlikte 20 metrekarelik bir dükkanda hayata geçirdiklerini belirterek, bugün ise 5 bin metrekareyi kapsayan 6 mağazada 70 personelle hizmet verdiklerini, başarılarını çok çalışmaya ve dürüst, kaliteli iş yapmaya borçlu olduklarını söyledi.
Müşteri memnuniyetinin her zaman öncelikleri olduğunu, müşteriyi mutlu etmenin yolunun da personeli mutlu etmekten geçtiğini anlatan Nuri Körekoğlu, aile şirketi olarak, personeli de ailenin birer ferdi gördüklerini, işlerini severek yapmalarını ve sattıkları ürüne değer katmalarını istediklerini bildirdi. Körekoğlu, “Siz bizim müşteriye yansıyan yüzümüzsünüz. Özveri ile çalışıp, bizi en güzel şekilde temsil ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.
Editör: TE Bilisim