Azime Çiftçi, bu sefer de Çorum Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri yakından inceledi.

Ziyarette kursiyerlerle bol bol sohbet edip isteklerini dinleyen Azime Çiftçi, devletin özellikle kadınlara yönelik çok önemli politikalar geliştirdiğini ifade ederek, kadınların üretime istihdama katılmalarını sağlamak için eğitim programlarının çok ciddi şekilde üzerinde durulduğunu söyledi.

Kursların, kadınların bireysel gelişimlerine katkı sağladığı kadar, üretimi devam ettirmeleri halinde onların ekonomik yapılarını da iyileştirdiğine değinen Azime Çiftçi, “Burada verilen kurslarla özellikle ev kadınlarımız, üretimde aktif hale gelecek ve yetenekleri, becerileri oranında ekonomik yapılarına katkı sağlayacaklardır. Ben bu kurslara zaman ayıran, katılan tüm kursiyerlerimizi ve onlara bu imkânları sunan öğretmen ve yöneticilerimizi kutluyorum” dedi.

Kursiyerlere başarılar dileyen Azime Çiftçi, meslek edinmek isteyen veya kişisel gelişimlerini daha da arttırmak isteyen herkesin Halk Eğitim Merkezi’nin sunduğu imkânlardan mutlaka yararlanması gerektiğini belirtti.

Ziyaretten memnuniyet duyan kadın kursiyerler, yapılan faaliyetlerle sosyalleştiklerini ve el becerilerinin daha da arttığını söylediler.

 (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim