Alınan bilgiye göre ilk kaza önceki gün öğleden sonra meydana geldi. H.H. (60) isimli sürücünün kullandığı otomobil, Tokat’ın Zile ilçesi istikametinden Alaca istikametine seyir halinde iken Çopraşık Köyü mevkiinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan F.H. (59) ve E.H. (71) isimli şahısların hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı. Yaralılar sevk edildikleri Alaca Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Aynı gün yine aynı bölgede meydana gelen bir diğer kazada ise, D.Ş. (42) isimli şahıs yönetimindeki otomobil ile Alaca ilçesi istikametinden Zile istikametine seyir halinde iken karşı yönden gelen İ.G. (64) isimli şahıs yönetimindeki araca çarptı.

Kazada araçlarında tek olan araç sürücüleri hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı. Yaralılar sevk edildikleri Alaca Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Ünalan Köyü mevkiinde yaşanan kazada ise 32 yaşındaki B.D.’nin kullandığı otomobil ile Zile İlçesi istikametinden Alaca istikametine seyir halinde iken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kazada araç sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü sevk edildikleri Alaca Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim