Çeşit çeşit aynalar, ev ve işyerlerinde hayatımızı süslüyor.

İşte Çorum’da da Nurettin Karadeniz’in sahibi olduğu Deniz Ayna Dünyası, tasarım ve model konusunda yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkıyor.

35 yıldır sektörde faaliyet gösterdiğini belirten Nurettin Karadeniz, 20 yıldır “Deniz Ayna Dünyası” adıyla kişiye ve mekâna özel aynalar üretiyor.

Karadeniz’in yüzlerce küçük ayna parçalarıyla hazırladığı ve kullanıldığı mekânlara farklı boyutlar kazandıran tasarımları oldukça ilgi çekerken, özellikle tam 5700 parçadan oluşan mozaik ayna çalışması, tasarım ve estetik sınırlarını zorluyor.

Ayna imalatı alanında Çorum’da “ilk ve tek” olduklarını vurgulayan Nurettin Karadeniz, birbirinden güzel “çok boyutlu” aynaları, çevre illere de satıyor.

Özel siparişlerde aynaları hazırlamadan önce mekân keşfi yaptıklarını dile getiren Nurettin Karadeniz, “Müşterilerimizin yaşam alanlarını en güzel şekilde dekore etmek için titiz bir çalışma sergiliyoruz. Modellemelerimizde daima yenilikçi fikirlerle hareket ediyoruz. Ürettiğimiz her aynada emek, sanat ve estetiği ön plânda tutuyoruz.” diyor.

Kale Mahallesi, Milönü Caddesi, 31/C numarada (Velipaşa Camii civarı) hizmet veren Deniz Ayna Dünyası, internet ortamında “online” alışveriş olanağı da sunuyor.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim