Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın yönetiminde düzenlenen toplantıya Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcileri ile birlikte İLKSAN delegeleri Vedat Kara, Mustafa Kuzu ve Tuncay Şahin de katıldı. 
Konu ile ilgili bilgi veren ve istişare toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Selim Aydın, “İLKSAN delegesi seçilen kardeşlerimizin Çorum Türk Eğitim-Sen'i en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor ve tebrik ediyorum. İLSAN ilçe delegelerimize, ilçe temsilcilerimize ve ilçe yönetimlerine üstün çalışmaları ile bizi zafere taşıdıkları için çok teşekkür ediyorum. Toplantımıza katılan ilkeli, onurlu ve kararlı dava arkadaşlarıma şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. 

 
Türk Eğitim-Sen sizlerle bir marka olmuştur. Sendikacılığın hakkı tutup kaldırmak olduğuna inanan ve bu anlamda mücadele eden arkadaşlarımız sayesinde Türk Eğitim-Sen dosta güven düşmana korku vermeye devam edecektir. Allah'a şükür başımız dimdik. Hiçbir zaman eğilmedik, bükülmedik. Hep eğitim çalışanlarının gerçek ve tek sesi olduk. Güçlenerek yolumuza devam ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)
 

Editör: TE Bilisim