Geçtiğimiz Cuma günü namaz öncesinde kalp krizi geçiren 75 yaşındaki İsmet Şanöz, ömrünü adadığı arasta içerisinde vefat etmişti. Hitit Üniversitesi Şehit Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak müdahale edilmesine rağmen kurtarılamayan İsmet Şanöz’ün cenazesi ise Cumartesi günü öğle namazından sonra Ulucami’de kılınan cenaze namazının ardından Çiftlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ulucami’de kılınan cenaze namazında Emirbağ Köyü’nden gelme Özdemir Eşgüner’in babası, Barbaros, Sinan ve Serkan Kayalar’ın dedesi emekli Astsubay Sabri Eşgüner’in de namazı kılındı. Eşgüner Ulumezar’da sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazelere AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti eski İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür, ÇESOB eski Başkanı Yalçın Kılıç, MHP Çorum Milletvekili adayı eski İl Başkanı Mehmet Akif Aras, İYİ Parti Mecitözü Belediye Başkan Adayı Bülent Bora Baltacı, oda başkanları, mahalle muhtarları, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇORUM HABER merhumlara Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı diler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim