Kurs süresince kursiyerlere günlük 25 TL cep harçlığı ödenecek ve Genel Sağlık Sigortası kapsamında sağlık, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primleri karşılanacak.
Başarılı olan kursiyerlerin kurs sonunda LSY Ayakkabı San. ve Tic. A.Ş.’de istihdamı sağlanacak. Eğitim programı 3 Ağustos 2015 tarihinde Organize San. Böl. 12. Cad. No:1 adresinde bulunan LSY Ayakkabı San. Ve Tic. AŞ.'de başlayacak. Eğitimler, Pazartesi-Cuma arası haftada 5 gün, 08.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Kursa katılım şartları ise şu şekilde:
İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak, 18-45 yaş arasında bay-bayan olmak, en az ilkokul mezunu olmak, öğrenci olmamak, (Açık öğretimde okuyanlar başvurabilir), başvuru tarihi itibarıyla İŞKUR’un Kurs, TYP, İşbaşı Eğitimi ve Girişimcilik eğitimlerinden son 6 ay içerisinde faydalanmamış olmak, emekli veya aktif sigortalı olmamak. Söz konusu kurslara katılmak isteyen ve durumu şartlara uyan müracaatçıların, 16 Temmuz 2015 Perşembe gününe kadar www.umem.org.tr veya www.becerion.org.tr internet adresindeki “Kurs Listesi ve Başvuru” kısmından Çorum ilini seçerek başvuru yapmaları ve İŞKUR İl Müdürlüğündeki İş ve Meslek Danışmanları ile görüşmeleri gerekiyor. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim