Çorum’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Stella Hitit Ayakkabı Mağazası, birbirinden şık modellerin yanı sıra ayak sağlığına önem veren ürünleriyle dikkat çekiyor.
Mağaza sahibi Cumhur Palabıyık, temel önceliklerinin ayak sağlığı olduğunu belirterek, “İnsanların konforlu bir hayat sürdürebilmeleri için ayak sağlığına dikkat etmeleri şart. Tüketiciler, şıklığın beraberinde kendilerini yormayan, rahat ayakkabıları tercih etmeli. Bu nedenle biz de ayak sağlığını ön plânda tutan ürünlerimizle müşterilerimize hizmet sunuyoruz.” diye konuştu.
Cumhur Palabıyık, Türkiye’nin farklı tıp fakültelerindeki ortopedi ve travmatoloji bölümlerince onaylanmış, gerek kullanılan malzeme, gerekse tasarım ve ortopedik özellikleri bakımından ayak sağlığına uygun ürünler sattıklarını söyledi.
Uğur Mumcu Caddesi’ndeki yaklaşık 700 metrekarelik 3 katlı mağazalarında her bütçeye uygun ayakkabı ve saraciye ürünlerinin yanı sıra ayak sağlığına yönelik çeşitli medikal ürünler de bulundurduklarını ifade eden Palabıyık, imitasyon (taklit) ürün satmadıklarını ve tüm ürünlerin yüzde yüz deri olduğunu vurguladı.
“Botoskopi” adı verilen ayak analiz cihazıyla topuk dikeni, kemik büyümesi, şekil bozukluğu, taban düzleşmesi ya da taban çökmesi ve çocuklarda içe dönme veya içe basma gibi deformasyonları tespit edebildiklerini aktaran Cumhur Palabıyık, böylece her müşteriye en uygun ayakkabıyı verme imkânına sahip olduklarını kaydetti.
Cumhur Palabıyık ayrıca “Hitit Cumhur” ve “Stella Hitit Ayakkabı” adlarıyla kendi özel markalarını oluşturduklarını belirterek, bu ürünleri İstanbul’da yaptırdıklarını dile getirdi.
Stella Hitit Ayakkabı sahibi Cumhur Palabıyık, kaliteli ve konforlu bir yaşam için ayak sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak, “Ayak sağlığını düşünen herkesi, ürünlerimizi tanımaları ve ücretsiz ayak analizlerini yaptırmaları için mağazamıza bekliyoruz.” dedi.








(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim