Bağımsız Türkiye Partisi Çorum Milletvekili Adayları Av.Mustafa Pak, Şaban Demir, Abdullah Şahin ve Ahmet Öztürk, parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları temsilcileriyle yaptıkları toplantıda, hedeflerinin, Çorum’da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak olduğunu bildirdiler.
Şaban Demir, inşaat ve gıda sektörlerinde bazı ürünlerdeki payı yüzde 25’leri bulan Çorum’un, son yıllarda yerinde saymaya başladığını ve nüfus kaybettiğini söyledi.
Genel Başkan Prof.Dr. Haydar Baş’ın Milli Ekonomi Modeli ile tüm ülke gibi Çorum’un da şantiyeye döneceğini belirten Abdullah Şahin, hızlı tren ve yüksek kapasiteli havaalanı ile Çorum ticaretinin canlanacağını ifade etti.
Ahmet Öztürk, fakirliğe son vermeyi amaçladıklarını vurgulayarak, inşaat ve gıda sektörlerinde Çorum’u “marka şehir” yapacaklarını kaydetti.
1. Sıra Adayı Av. Mustafa Pak ise, halkı bu kötü gidişata dur demek için 7 Haziran’da BTP’ye oy vermeye çağırarak “Çorum halkımızın bize olan desteğini artırarak devam ettirmesini bekliyoruz” dedi.



Editör: TE Bilisim