Avis Çorum Ofisi; İnönü Caddesi, 101/A numarada yaklaşık 10 gündür hizmet sunmaya başladı.

Avis Çorum Müdürü İsmail Karabıyık; Peugeot, Hyundai ve Fiat gibi ünlü markaların Çorum bayiliğini yürüten Karataş Otomotiv’in şimdi de rent a car alanında sektörün lokomotifi konumundaki Avis’in Çorum Şubesi’ni grubuna eklediğini söyledi.

Avis Oto Kiralama’nın, dünyanın organize edilmiş ilk oto kiralama kuruluşu olduğunu hatırlatan İsmail Karabıyık, bugün 160 ülkede 4200 ofisiyle, her yıl yaklaşık 20 milyon kişiye hizmet sunduğunu kaydetti.

Müşteri odaklı hizmet verdiklerinin altını çizen İsmail Karabıyık, çeşitli marka ve modellerdeki araçların tümünün “0 km.” olduğunu vurguladı.

Bireysel günübirlik araç kiralamanın yanı sıra şirket ve kamu kurumlarına uzun dönem kiralama hizmeti sunduklarını dile getiren Karabıyık, “Bir dünya markası olan ve Türkiye’de 1974 yılından beri Koç Grubu’nun güvencesiyle faaliyet gösteren Avis’i Çorum halkına ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Her müşteri kitlesine hitap eden çeşitli marka ve modeldeki araçlarımızın tümü ayrıca Rent a Car Kaskosu ile güvence altına alınmış durumda. Dolayısıyla araçlarımızın tümüne müşterilerimiz gönül rahatlığıyla binebilirler.” diye konuştu.

Karataş Grup’un Nisan ayı içerisinde Amasya ve Merzifon’da da iki yeni Avis ofisini hizmete sokacağını bildiren İsmail Karabıyık, böylece Merzifon Havalimanı’na daha rahat ulaşım sağlanacağını sözlerine ekledi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim