İki adayın kıyasıya yarıştığı seçimde Ahmet Koç’un listesi kazandı. Geçtiğimiz Pazar günü ÇESOB Derviş Günday Toplantı Salonu’nda düzenlenen genel kurula 610 üyeden 360’ı katılarak oy kullandı.

ÇESOB Başkan Vekili Ömer Latif Akdağ başta olmak üzere bazı davetlilerin de katıldığı genel kurulda ilk olarak divan belirlendi. Remzi Akça başkanlığındaki divanda Cemal Peker ve Satılmış Çalışkan yer aldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra ise Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetim Kurulu raporları okunarak ibra edildi. Mevcut Başkan Fatih Koç’un teşekkür konuşması yaptığı kongrede gelir-gider, bilanço ve tahmini bütçenin ardından ise seçimlere geçildi.

Ahmet Koç ile Serkan Kaya’nın listelerinin yarıştığı seçimde 360 delege oy kullandı. Delegelerden 190’ının oyunu alan Ahmet Koç seçimi kazanırken, Serkan Kaya’nın listesi ise 169 oyda kaldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Buna göre Ahmet Koç başkanlığındaki Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Celal Taşdelen, İbrahim Uysal, Taner Kılıç ve İsmail Atlamaz’dan; Murakıp Kurulu Yusuf Bayram, Sedat Çöp ve Ömer Latif Akdağ’dan oluştu.

Yönetim yedek üyeliklerine Memduh Gülbaz, Arif Emre Binici, Ömer Kılıç, Yaşar Özel ve Halil İbrahim Şimşek seçilirken murakıp yedek üyeliklere ise Ömer Bekci, İsmail Serin ve Yaşar Hayır seçildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim