Basın Açıklamasına AKP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AKP Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu, AKP Milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve partililer katıldı.
Anitta Otel’de gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Bekiroğlu, onur ve şeref verici bir çalışma yürüttüklerini, yaptıkları teşkilat ziyaretlerinde herkesin kendinden emin olduğunu gördüklerini söyledi. Yapılan çalışmalarda esnaf ve çiftçiyle iç içe olmaya gayret gösterdiklerini belirten Bekiroğlu, yeni bir AKP iktidarı olacağı düşüncesiyle çözüm odaklı çalışmalar ürettiklerini dile getirdi.
13 yıllık AKP iktidarı boyunca bazı sivil toplum kuruluşlarının çıkıp söyledikleri sözlerin olduğunu bunların arasında çivi çakılmadığı ve sulu tarıma geçilmediği gibi sözlerin bulunduğunu belirten Bekiroğlu, Çorum’a 942 milyon liralık yatırım yapıldığını ve 21 bin hektarlık alanın sulanır hale getirildiğini kaydetti.
Herşeyin başı ve sonunun istikrar olduğunu belirten Bekiroğlu, istikrarın olmadığı yerde huzurun da olmayacağını anlattı. Amaçlarının herkesin demokratik hakkını kullanarak oy kullanması olduğunu söyleyen Rumi Bekiroğlu, 7 Haziran tarihi sonrasındaki sürecin, koalisyon hükümetlerinde meydana gelen olayların örneğini verdiğini AKP’nin yine taşın altına elini koyarak ülkeyi kaos içerisine sürüklemek isteyenlere karşı mücadele verdiğini dile getirdi.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim