Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, 25.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için çalışmalarına, 19 Nisan Pazar günü saat 13.00’de Atatürk Spar Salonu’nda düzenleyecekleri aday tanıtım toplantısı ile start vereceklerini açıkladı.
AK Parti Çorum İl Teşkilatları olarak 7 Haziran seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirten Bekiroğlu, seçimlerle çıtayı daha yükseklere çıkarmayı hedeflediklerini, bu süreçte 2023 vizyonuna uygun bir Türkiye düşüncesi ile çalışmalarınıı yürüteceklerini söyledi.
Bekiroğlu, konuya ilişkin açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Kim ne derse desin bizim hedefimiz 4 milletvekili çıkarmaktır. Biz hizmet üzerine siyaset yapıyoruz. Yaptıklarımız, anlatacaklarımız o kadar fazla. Halkımız AK Parti öncesini hatırlasın, 13 yılda ülkemize neler kazandırdık. Bizim siyasetimizin temeli millete hizmet sevdasıdır. Teşkilatlarımızın gücü ve tecrübesi, milletimizin desteği ile bunu başaracak güçteyiz. İktidarımız süresinde AK Parti’nin ülkemize çağ atlatan hizmetlerinin devamı için ‘Yeni Türkiye’nin dizaynında Çorum olarak biz de varız’ diyebilmek için çalışacağımızın bilinmesini istiyoruz.”
7 Haziran 2015 seçimlerinin Türkiye tarihinin en önemli seçimi olduğunu vurgulayan Bekiroğlu, yeni anayasayla Türkiye’de yeni bir siyasi sistem önerdiklerine dikkat çekerek, “Anayasa çalışmamızda başkanlık sistemi ile özgürlüklerin, ekonomik kalkınmanın önündeki bürokratik engellerin kalktığı, halkın refah seviyesinin yükseldiği bir Türkiye hedefliyoruz. Türkiye’nin güçlenebilmesi, ekonomik ve siyasi olarak istikrar bulabilmesi için başkanlık sistemine ihtiyaç var” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim