Çorum Barosu’nun 13 Ekim 2018 Cumartesi günü yapılacak olan olağan genel kurulunda Av. Kenan Yaşar ile Av. Sevinç Demirtaş Şahin başkanlık yarışı verecek.

İki dönemdir başkanlık görevini yürüten Av. Altan Akpınar’ın tekrar aday olmadığı genel kurulda başkanlık için favori gösterilen Av. Kenan Yaşar, yönetim kurulu ve diğer organlarda yer alacak isimleri de belirledi.

“Baro’da bir ilk, baroda birlik” sloganıyla seçime hazırlanan Kenan Yaşar’ın yönetim kuruluna aday lisesinde Av. Neslihan Boyabatlı, Av. Yakup Alar, Av. İsmail Yağbat, Av. Lale Koldaş, Av. Altuğ Afat, Av. Zeynep Maz, Av. İbrahim Güleç, Av. Hale Selimoğlu, Av. Can Emre Kakaç, Av. Tuğrul Damar yer alıyor.

Disiplin Kurulu’na Av. Filiz Gözübüyüklü, Av. Avni Zafer Yamaner, Av. Ömer Kılıç, Av. Gökhan Külcü ve Av. Yunus Emre Özdemir aday olurken, Denetleme Kurulu’na da Av. Tufan Uzunçarşı, Av. Kasım Aksoy ve Av. Semra Akyüz Özdağ aday gösterildi. Türkiye Barolar Birliği Delegesi olarak da Av. İbrahim Özyılmaz ve Av. Yaşar Okumuş aday oldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim