MHP İl Teşkilatı’nın kapatılması nedeniyle yazılı bir açıklamada bulunarak helallik isteyen, ülkücü davanın hak ettiği güve kavuşması, ülkenin huzuru, refahı ve istikbali için mücadeleyi sürdüreceğini söyleyen Bekir Çetin, 2014 yılı Temmuz ayında Merkez İlçe Başkanı olarak besmele ile mücadeleye başladıkları şerefli yolculukta 2015 yılı Ocak ayında İl Başkanlığı’na seçildiğini hatırlattı.
“Bu şeref bir ülkücü için bahtiyarlıkların en büyüğü olduğu gibi büyük bir sorumluluğu da bizler için beraberinde getirdi. Böylesine kutlu bir davanın bayraktarlığını yaparken üzerimizde ne denli büyük bir sorumluluğun olduğu bilinci ile hareket etmeye her zaman gayret gösterdik” diyen Bekir Çetin, büyük Türkiye’nin inşaası için MHP iktidarının zaruri olduğu inancıyla iki seçim sürecinde gece gündüz demeden çalıştıklarını, seçim sonuçlarını geniş istişarelerde bulunarak değerlendirdiklerini ve bu istişareler sonucunda ortaya çıkan olağanüstü kongre talebini de Genel Merkeze ilettiklerini ifade etti.
Ülkücülerin sesi olmanın makamdan daha kıymetli olduğunu, ülkücü hareketin bir mensubu olmanın onurunu bir ömür boyu taşıyacağını ve bu süreçte tüm ekip arkadaşları, partilileri ve Çorumlulara destekleri için teşekkür ettiğini vurgulayan Çetin “Bu süreçte hakkımızın geçtiği herkese hakkımız helal olsun. Bilmeden kalbini kırdığımız herkesten haklarını helal etmelerini istiyoruz. Bizim ardımızdan bu görevi devralacak dava arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyoruz. MHP’yi iktidara taşımak için mücadelemiz son nefesimize kadar sürecektir. Allah hareketimizin birliğine, dirliğine zeval vermesin. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim