“Türkiye’nin yetkili servisi” sloganıyla faaliyet gösteren Auto King, Çorum Servis Merkezi’nin açılışına İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ayhan Dayoğlu, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri Nesimi Özkubat ve Burhan Balcı, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Çorum Şahin Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Görücü, firma yetkilisi Hüseyin Kurt ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Auto King İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ayhan Dayoğlu, Auto King ailesinin en yeni üyesi olan Çorum Servis Merkezi’nin hizmete açılışını kutlamak için bir araya geldiklerini söyleyerek,’Türkiye’nin Yetkili Servisi’ sloganı ile yola çıktıkları bu dönemde hızlı ama bir o kadar da sağlıklı bir büyüme atılımına girdiklerini, yeni üyeleri ile birlikte her geçen gün müşterilerine biraz daha yaklaşarak güçlendiklerini kaydetti.

Arkalarındaki güçlü sermaye desteği, yetki ve sorumluluklar ile hızlı büyüme hamlesi başlattıklarını, tamamen kurumsal ve profesyonel çalışanları ile geleceğin satış sonrasını bugünden şekillendirdiklerini anlatan Dayoğlu, “Her geçen yıl büyüyen Türkiye otomotiv pazarına bakıldığında, tamir, bakım ve onarım ihtiyacına olan talebin büyüdüğünü ve hızla şekil değiştirdiğini görüyoruz. Sigorta ve filo şirketleri servis seçiminde çok zorlanıyor. Bir tarafta müşteri memnuniyetini sağlamaya ve pozitif müşteri deneyimi yaratmaya çalışırken, diğer tarafta maliyeti daha elverişli Auto King hale getirebilmek için çalışıyor. İşte biz, olarak tam olarak ihtiyacı karşılamak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Geçtiğimiz yılsonunda uygulamaya koyduğumuz stratejik değişim projesi sonrasında, bu yolda bize eşlik etmek isteyen pek çok kıymetli servis yatırımcısı bizimle temasa geçti. İşte o yatırımcılardan birisi de Şahin Otomotiv oldu.

Bu yıldan itibaren servislerimizi; Ekspres, mini onarım, hasar onarım ve mobil parça onarım servisleri olmak üzere üç ana kategoriye ayırıp yönetiyoruz. Öte yandan müşteri memnuniyetini daha da arttıracak projelere de hız veriyoruz. Zira müşterilerimizin beklentileri her gün biraz daha yükseliyor. Müşterilerimiz, bir kahve zincirinde gördüğü uygulamayı bir hasar onarım servis zincirinde de görmek istiyor. Bundan dolayı, Auto King Servis Merkezlerinin standartlarını, arzu ettiğimiz seviyenin üzerine taşınması için ön çalışmalarımızı yaptık ve gelişim sürecini başlattık. Bu yıl içerisinde, öncelikle İstanbul’dan başlayarak, ekspres mini onarım ve bakım servisi açma hedeflerimizi sırasıyla gerçekleştiriyoruz. Özetlemem gerekirse, Auto King olarak hedefimiz; geniş servis ağımız ve dünyaca kabul görmüş tedarikçi ve iş ortaklarımızla birlikte başta tüketicilerimiz olmak üzere, sigorta ve filo şirketlerine yüksek kaliteli, güvenilir, elverişli fiyatlı hizmetler sunarak, Türkiye’nin Yetkili Servisi sloganımızın altını doldurmaktır” diye konuştu.

Auto King İcra Kurulu Başkanı Dayoğlu, Çorum Servis Merkezi yatırımcıları Serdar Görücü ve Hüseyin Kurt ile çalışma arkadaşlarına da başarı diledi.

Konuşmanın ardından servisin açılışını Auto King İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ayhan Dayoğlu, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum Şahin Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Görücü ve firma yetkilisi Hüseyin Kurt birlikte yaptı. Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim