Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği İl Temsilcisi Can Kargın ve beraberindeki heyet hafta kapsamında ilk olarak Vali Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Nazik ziyaret nedeniyle teşekkür eden Vali Kılıç da yaptıkları çalışmaları paylaşan ATT DER yöneticilerinin haftasını kutladı.

Dernek Başkanı Kargın ve heyet daha sonra ise Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Sağlık-Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatcı ile Çorum 112 Acil Servis Başhekimi Esme Pehlivan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaret edilen siyasi parti temsilcileri de Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası nedeniyle heyete teşekkür etti. Ayrıca haftanın 7 gün 24 saat vatandaşa sağlık hizmeti sunan en önemli sağlık görevlileri olan ATT ve Paramedik görevlilerinin sorunlarının çözümüne katkı sağlamasını dilediler.

ATT Derneği Şube Başkanı Can Kargın ATT Haftası sebebiyle düzenlenen ziyaretlerde Dernek Çorum Şubesi olarak 2013 yılından beri çalışmalarını yürüttüklerini ifade ederek Acil Tıp Tekniker ve Teknisyenlerinin haklarını ve mesleki gelişimlerini sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Ziyaretlerde ATT DER yöneticileri Vali Kılıç, Başkan Gül ve siyasi parti temsilcilerine ATT yeleği giydirerek hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmediler.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim