Program saygı duruşunda bulunulması ve çocukların koro halinde İstiklal Marşı'nı okumasıyla başladı. Kreş Kurucu Müdürü Erkan Çirkin konuşmasında çocuklara en iyi imkanları sunarak eğitim vermeye çalıştıklarını söyledi. Ardından veliler adına konuşan Fatma Taşkesti, Atlı Karınca Kreş yönetici ve öğretmenlerine, çocuklarına gösterilen ilgiden dolayısıyla teşekkür etti.

Programda, Kelebekle Sınıfı Anadili Dans gösterisi, Çalışkan Arılar Sınıfı Modern Dans Gösterisi, Pamuk Şekerleri Sınıfı Manken yürüyüşü, Neşeli Kalpler Sınıfı Kına gecesi, İnci Taneleri Sınıfı Yaramaz Farecik, Şirinler Sınıfı Aşk Aşk ve Bim Bam Bom Dans gösterisi, Deniz Yıldızları Sınıfı Patlıcan ve Kedi rondu, İnci Taneleri Sınıfı Tüllü Dans gösterisi, Şirin Sınıfı Rengarenk, Kelebekler Sınıfı Siyah- Beyaz Dans gösterisi ve Çalışkan Arılar Sınıfı Jimnastik gösterisi yaptılar.

Miniklerin oynadıkları oyunlar, yaptıkları gösteriler ve sergiledikleri hünerleri ile göz doldururken, ailelerinden büyük alkış aldılar. Minik öğrencilerin gösterileri izleyici olan veli ve öğretmenlerinden tam not aldı. Diploma töreni ile devam eden programın sonunda aileler ve öğrenciler, Atlı Karınca kreşi sınıf öğretmenleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim