Araç parkurunu genişleten Atlas Rent A Car tarafından satın alınan 15 adet Hyundai Accent Blue ve 5 adet yeni i20 otomobil, geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen programla şirket yetkililerine teslim edildi.
Hyundai yetkili satıcısı Karataş Otomotiv’de düzenlenen araç teslimatına Atlas Rent A Car sahibi Gökhan Palabıyık ile bazı şirket çalışanları katıldı.
Karataş Otomotiv Satış Müdürü İbrahim Saçmacı, Satış Danışmanları Murat Derviş ve Mehmet Gençkurt’un da hazır bulunduğu teslimatta konuşan Gökhan Palabıyık, “Bayiliğini üstlendiğimiz profesyonel oto kiralama firmalarının hizmetlerinde kullanılmak üzere pek çok avantajı bir arada sunan Hyundai’yi tercih ettik” dedi.
Hyundai tercih etmelerinde yakıt ekonomisi, kullanım konforu ve düşük bakım maliyetlerinin de etkili olduğunu anlatan Palabıyık, “Çorum’un yanı sıra Ankara merkez ve Esenboğa Havalimanı, İzmir, Amasya, Manisa ve Aydın’da da faaliyet gösteriyoruz. Filomuza kattığımız 20 adet Hyundai otomobilden 10’u Ankara şubemize teslim edildi. Yeni araçlarımızla hizmet çıtamızı daha da yükseğe taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Programda konuşan Satış Müdürü İbrahim Saçmacı ise sınıfının öncüsü olan Hyundai otomobillerin müşterilerinin gözdesi olduğunu söyledi. Araç filosu için Hyundai’yi tercih eden Atlas Rent A Car yetkililerini kutlayan İbrahim Saçmacı, satışını yaptıkları araçların firmaya hayırlı-uğurlu olmasını diledi.
Cazip avantajlar içeren satış kampanyalarının devam ettiğini belirten Saçmacı, “Hyundai’nin yeni modellerini yakından görmek, detaylı bilgi almak ve test etmek isteyen herkesi Karataş Otomotiv’e davet ediyoruz” diye konuştu.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim