CHP Genel Merkezi’ne giderek resmi başvurusunu yapan Atlas, başvurusunun hemen ardından ilçe ve köylerdeki ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Atlas, önceki gün de Bayat ve Uğurludağ ilçeleri ile Küçükerikli ve Gökçeağaç köylerinde vatandaşları ziyaret ederek, dert ve sıkıntılarını dinledi.
Her zaman olduğu gibi burada da yoğun ilgiyle karşılanan Cengiz Atlas, köy yollarının içler acısı halde olduğunu söyledi. Köy yollarının çamur deryası olduğunu ifade eden Atlas, milletvekili seçilmesi halinde köylerin sorunları ile daha yakından ilgileneceğini kaydetti.
Mücadelelerinin ekonomik refah ve sosyal adalet için olduğunu ifade eden Atlas, “Ülkemizde vatandaşımızın durumu içler acısı. Halkımız elektrik faturasını dahi ödeyemezken, emeklilerimiz perişanken, gençlerimiz işsizlikten kıvranırken, kredi kartı borçlanması tavan yapmışken Sayın Cumhurbaşkanı saray yaptırıp kendi rahatının peşinde. Halbuki vatandaşlarımızın yüzde 82’si borçlu yaşıyor, yüzde 70’i de borcunu ödeyemiyor. Parlamentoda umudu yeşerteceğiz, saygıyı ve sevgiyi var edeceğiz, menfaate dair değil hakka dair hareket edeceğiz, tabiatı var edeceğiz, öfkeye ve nefrete geçit vermeyeceğiz, cinsiyetçiliği yok edip eşitliği var edeceğiz, insanı özgür kılacağız, ülkemizde yaşanan haksızların karşısında duracağız” diye konuştu.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim