Cengiz Atlas, 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçim için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Atlas, önceki gün de süt üreticileri birliklerinin yanı sıra Keresteciler Sitesi, Zafer Çarşısı ve değişik bölgelerde faaliyet gösteren esnafa ziyarette bulundu.
Esnaf ve sanatkarlar tarafından ilgiyle karşılanan Cengiz Atlas, geçim şartlarının çok zorlaştığını ifade ederek halkın alım gücünün çok düştüğünü, buna paralel esnafın ve vatandaşın şikayetlerini çok üst düzeyde gördüklerini söyledi.
Bunun yanı sıra işsizliğin de çok yoğun bir şekilde yaşandığını belirten CHP Milletvekili aday adayı Atlas, bu sıkıntıların ancak bu iktidarın gitmesiyle düzeleceğini ifade etti. İnsan odaklı emekten yana politikaların CHP iktidarıyla yaşama geçeceğini dile getiren Atlas, ekonomik kalkınmanın, işsizliğin çözümü için milletvekili aday adayı olduğunu ve herkesin doğru tercihini bu seçimde göreceğini kaydetti.
‘Türkiye'nin birleştirici gücü’ gibi çok anlamlı bir sloganlarının olduğunu da söyleyen Atlas, halkın bütün güçlerin birleştiği ve iktidara yürüyen bir CHP görmek istediğini sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim