Çorum Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın, Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş ve Çöplü Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kılcı’nın yaptığı ziyarette İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz’a “geçmiş olsun” dilekleri iletildi.

Konuklarını karşılayan Kaymakam Atlamaz misafirlerini ilk olarak makamında ağırlayarak tek tek ilgilendi. Çok samimi geçen ziyarette misafirler Samsun, İlkadım ve Çorum ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette İlkadım Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, İlkadım Karasamsun Mahalle Muhtarı Hüseyin Yıldırım, Hançerli Mahalle Muhtarı Asuman Koç ve Samsun işadamlarından ve Güreş ağası Hasan Yıldızoğlu da hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Turan Atlamaz Çorumlu muhtarlara İlkadım Ihlamur Kafe’de öğle yemeği ikram ederek tüm Çorumlulara selamını iletti. Atlamaz misafirlerine Samsun’u tanıtan broşür, CD ve Samsun'un simgesi haline gelmiş Minyatür Atatürk heykeli hediye etti. Yemek hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Öte yandan Çorumlu Hayati Gürcü ve ailesi de Atlamaz’ı ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim