İlkadım Kaymakamlığı görevini sürdürürken Eylül ayı başında yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Denizli Vali Yardımcılığı görevine atanan hemşehrimiz Turan Atlamaz için veda gececi düzenlendi.

Samsun’da İlkadım Kaymakamlığı’nın organizesi ile Ihlamur Kafe’de düzenlenen programda yeni Denizli Vali Yardımcısı hemşehrimiz Turan Atlamaz, Samsun’da geçen 4 senesini ve kendisini anlattı. Diğer konuşmaların da yer aldığı gecede duygulu anlar yaşandı.

Veda programına Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kamu kurum ve kuruluşlarının idari amirleri, Samsunlu işadamları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, İlkadım Kaymakamlığı personeli ile çok sayıda davetli katıldı.

Samsun’un Atakum İlçesi’nde çalışmaya başlayalı bir yıl olduğunu söyleyen Kaymakam Nazlı, bu sürede Atlamaz’ın yaptığı hizmetlerin unutulmayacağını dile getirdi.

İlkadım Belediye Başkanı Tok da 4 yıllık sürede Turan Atlamaz’dan çok istifade ettiklerini belirterek; “4 yıllık bir süre içerisinde abi-kardeş ilişkisi içerisinde millete hizmet ettik. Çok tecrübeli, bilgi birikimi olan, bilgi birikimiyle çok istifade ettiğimiz bir abimiz oldu. Zaman zaman hep abi gibi konuşurduk kendisiyle, yani aramızda hiçbir zaman resmi mesafe olmamıştır. Orada da bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine, başarılı hizmetlere imza atacağından şüphemiz yok” diye konuştu.

Samsun’un ikinci evi gibi olduğunu ve Çorum’dan bir farkı bulunmadığını söyleyen Turan Atlamaz ise konuşmasında “Samsun’u, İlkadım’ı ve vatandaşlarımızı asla unutmayacağım. Mesafeler olsa da dostluklarımız baki kalacaktır. Ben Samsun ve İlkadım halkına ve sizlere olan hakkımı helal ediyorum. Sizlerden ve tüm Samsun ve İlkadım halkından da haklarını bana helal etmenizi isterim” diye konuştu.

Duygulu anlar yaşanan konuşmaların ardından Turan Atlamaz, katılımcılar tarafından alkışlandı. Veda programında Başkan Tok, İlkadım Belediyesi ve İlkadım halkı adına Turan Atlamaz’a çini vazo hediye ederken, Kaymakamlık çalışanları adına da İlçe Yazı İşleri Müdürü Cemal Köse imza kalemi ve mühür seti takdim etti.

Katılımcılar ile Atlamaz programın sonunda bol bol hatıra fotoğrafları çekindi.(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim