Osmanlı kayıtlarında, Atatürk’ün anne ve baba tarafından “seyyit” olduğunun, yani Ehlibeyt’e dayandığının ifade edildiğini söyleyen Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş, “Hoşgeldin Atatürk” isimli kitabıyla ezber bozmaya devam ediyor.

BTP Kurucusu ve MYK Üyesi E.Alb. Ahmet Kurt ile Çorum İl Başkanı Abdullah Şahin, önceki gün gazetemizi ziyaret ederek, Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’a kitap hakkında bilgi verdiler.

Kurt ve Şahin, Prof.Dr. Haydar Baş’ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le ilgili çıkışlarının, ülkemizde taşların yerine oturmasını sağladığını belirterek, kitabının da halktan büyük ilgi gördüğünü ve kinci baskısının kısa sürede tükendiğini, 3. baskıya geçildiğini ifade ettiler.

“MİLLETİMİZ GERÇEK ATATÜRK’Ü BİLMELİ”

Eserinde, gerçek Atatürk’ü ortaya koyduğunu dile getiren Prof. Dr. Baş ise, “Bu kitapla bütün ezberler bozulacak. Atatürk hakkında bilinmeyen ve gizlenen gerçekler gün yüzüne çıkacak. Çok uzun zamandır araştırıyorum. Çok sağlam kaynaklardan bu eseri oluşturdum. Çok farklı bir Atatürk kitabı yazdım. Milletimizin gerçek Atatürk’ü bilmesi için, birlik ve beraberliğimizin temini için muhakkak okunması gereken bir eserdir” dedi.

Prof. Dr. Baş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Doğmuş, yaşamış bir Atatürk var. Ama topluma anlatılan Atatürk çok farklılaştırılmış. Biz de kitabımızın ismini ‘Hoşgeldin Atatürk’ koyarak, bu yaşayan Atatürk’ün topluma anlatılan Atatürk olmadığını ortaya koyduk. Atatürk yeniden doğuyor.” (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim