Daha önce Cengiz Topel Caddesi No:54/A adresindeki mağazasında faaliyet gösteren firma, sektördeki 15 yıllık tecrübesini Çorumlularla paylaşıyor.
Ferhat Atak’ın sahibi olduğu Atak Endüstriyel Mutfak ve Gıda Ekipmanları Satış Mağazası, Küçük Sanayi Sitesi 71. Sokak’taki imalathanesinde Çorum’da ilk yerli üretim soğan doğrama makinasının da üretimini yapıyor.
Atak Endüstriyel Mutfak tarafından üretilip pazarlanan mutfak araç ve gereçleri hakkında tanıtıcı bilgiler veren Mağaza Müdürü Ferdi Özcan, CE Kalite Belgeli ürünleri Türkiye çapında satışa sunduklarını söylüyor.
Özcan, “Set üstü ocak, lokanta ocakları, tost makinası, fritöz, yufka ocakları, yer ocakları, pasta-börek fırını, konveksiyonlu fırınlar, kuzine ve tezgâh gruplarının imalatını yapıyoruz. Ayrıca, bulaşık yıkama makinaları ve gıda dilimleme makinaları ile tüm tencere çeşitlerinin de satışını yapıyoruz” diyor.
“Mutfaktaki profesyonel çözüm ortağınız biziz” sloganı ile yüzlerce ürünü müşterilerinin beğenisine sunduklarını dile getiren Özcan, Çözüm, Arisco, Boğaziçi ve Pimak firmalarının da Çorum’daki tek bayisi olduklarını ifade ediyor.
Otel, restoran ve kafeteryalar için anahtar teslimi işletme kurulumu hizmeti de verdiklerini belirten Ferdi Özcan, ürün ve hizmetleri hakkında bilgi almak isteyen herkesi işletmelerine davet ediyor.


(Onur MÜLAZIM)


Editör: TE Bilisim