AssisTT Karaman Çağrı Merkezi'nden 100 çalışanın katıldığı etkinlikte, tanınmış şair ve araştırmacı Sunay Akın; bilgiye ulaşma yöntemleri, kişisel gelişimin önemi ve takım ruhunun getireceği başarılarla ilgili bir sunum yaptı.
Geleneksel çağrı merkezi işlevlerinin ötesine geçerek; satış-pazarlama, sosyal medya yönetimi ve mailing gibi birçok alanda müşterilerine çözüm sunan AssisTT’in Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu, Sunay Akın ile birlikte gerçekleştirecekleri etkinliklerle hedeflerinin 5 bin çalışana ulaşmak olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Türk Telekom’dan aldığımız güçle ülke genelinde 20 şehir ve 23 ayrı bölgede yaklaşık 10 bin çalışanımızla hizmet veriyoruz. Müşteri memnuniyetimizi daha da artırmak için bu yıl çalışanlarımız kapsamında iki konuya ağırlık vereceğiz. Bunlardan birincisi takım ruhu, ikincisi ise kişisel gelişimin önemi. Bu amaçla 13 şehirde 16 etkinlik düzenleyeceğiz. Yapacağımız etkinlikler sonrasında çalışanlarımızın performansının ve hizmet kalitemizin daha da artacağını düşünüyoruz.”

“EN DEĞERLİ OLAN BİRİKİM; DUYARLILIĞINIZ VE SÖZCÜKLERİNİZDİR”
Karaman etkinliğinde gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Sunay Akın ise çalışanlara hitaben “Sizler, her şeyden önce yapmış olduğunuz görüşmelerde karşınızda Türkiye olduğunu hatırlamalısınız. Müşterilerle birebir temas kurarak onların sorunlarını çözüyor, onları yönlendiriyor ve bilgiyle onların dünyalarını aydınlatıyorsunuz” dedi.
Bilginin üretilen ve yönetilen en büyük güç olduğunu da hatırlatan Akın, çağrı merkezi çalışanlarının aslında bilgiyi ürettiğini ve yönettiğini belirterek, "Bunu yaparken elinizdeki en büyük, en değerli olan birikim; duyarlılığınız ve sözcüklerinizdir.” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim