Bodrum’da geçtiğimiz aylarda dünyaevine giren ve İstanbul’dan Bodrum’a taşınarak burada yaşamaya başlayan televizyon ve sinema dünyasının tanınmış yıldızlarından Ececan Gümeci ve Aykut Ünal çiftinin sahnelediği “Aşk Bir Şey Değildir” isimli oyun bugün saat 20.00’de Çorum’da sahnelenecek.

Rol aldığı “Oflu Hocanın Şifresi 3” isimli sinema filmi vizyona girmek üzere olan ve bugüne kadar “Alemin Kralı” isimli dizede eşinden şiddet gören “Nihale” karakteri başta olmak üzere “Vezir Parmağı”, “Sağ Salim”, “Avrupa Yakası”, “Kutsal Damacana”, “Geniş Aile” ve “Haneler” isimli projelerle ününe ün katan Ececan Gümeci ile birlikte “Kurtlar Vadisi”, “Muhteşem Yüzyıl” ve “Alın Yazım” gibi bir çok dizi ve filmde rol alan eşi Aykut Ünal’ın sahneye uyarladığı tek perdelik hüzünlü bir evlilik komedisi olan “Aşk Bir Şey Değildir”in büyük ilgiyle izlenmesi bekleniyor.

“Aşk Bir Şey Değildir” isimli oyunu sahneleyecek olan Ececan Gümeci ve eşi Aykut Ünal, dün oyunu yazan Şahin Örgel ve eşi Emine Örgel ile birlikte Fas Kahvesi’nde bir araya geldi. Fas Kahvesi sahibi Şükrü Şahin’in de hazır bulunduğu buluşmada konuşan Şahin Örgel, kendisi için önemli bir gün olduğunu belirterek oyunu 2007 yılında kaleme aldığını, Tiyatro hayalet çatısı altında oyununun izleyici ile buluşuyor olmasının kendisi için gurur verici olduğunu ifade etti.

Ececan Gümeci ise konuşmasında yeni kurulan bir tiyatro olarak “Aşk Bir Şey Değildir” isimli tiyatro oyununu yazarının memleketinde ve karşısında sahneliyor olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını vurguladı. Tiyatro Hayalet’in bir aile tiyatrosu olduğunu vurgulayan Gümeci, zor ve keyifli bir oyun olan “Aşk Bir Şey Değildir”den Çorumluların da keyif alacağını umduklarını anlattı.

Aykut Ünal da konuşmasında bugün sahnelenecek olan “Aşk Bir Şey Değildir” isimli oyunla kendilerini bir sınavın beklediğini anlatarak, genelde yabancı yazarların oyunlarına denk geldiğini ancak, “Aşk Bir Şey Değildir” isimli oyunun tesadüfen karşısına çıktığını ve çok beğendiğini ifade etti. Keyifle oynadığını söyleyen Ünal, Şahin Örgel’in en iyi yazarlardan birisi olduğunu dile getirdi.(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim