“Hüzünlü bir evlilik komedisi” sloganıyla 29 Aralık Cuma akşamı Devlet Tiyatrosu Salonu’nda Çorumlu sanatseverlerle buluşturulan tek perdelik oyunda, “Alemin Kralı” dizisindeki şiddet gören “Nihale” rolüyle tanıdığımız Ececan Gümeci Ünal ve “Alın Yazım” dizisinde “Şevki” karakterine hayat veren Aykut Ünal, sergiledikleri performansla büyük beğeni topladılar.

Rol aldığı “Oflu Hocanın Şifresi 3” isimli sinema filmi yakında vizyona girecek olan Ececan Gümeci Ünal şimdiye kadar “Alemin Kralı” isimli dizide eşinden şiddet gören “Nihale” karakteri başta olmak üzere “Vezir Parmağı”, “Sağ Salim”, “Avrupa Yakası”, “Kutsal Damacana”, “Geniş Aile” ve “Haneler” isimli projelerle hayran kitlesini her geçen gün artırdı.

Aynı zamanda Örgel’in oyununu sahneye uyarlayan Aykut Ünal ise “Kurtlar Vadisi”, “Muhteşem Yüzyıl” ve “Alın Yazım” gibi birçok dizide rol alarak geniş kesimlere ulaşmayı başardı.

Ünlü ikili geçtiğimiz aylarda Bodrum’da dünyaevine girerek yaşamlarını burada sürdürmeye başlamışlardı.

Bodrum’a “Tiyatro Hayalet” adıyla ilk yerleşik tiyatroyu da kazandıran ve bu çatı altında sergiledikleri “Aşk Bir Şey Değildir” isimli oyunla bugüne kadar sahne aldıkları tüm yerlerde seyirciden yoğun ilgi gören ünlü sanatçı çift, Cuma akşamı Çorum’daki gösterimde de salonu dolduran izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandılar.

Oyun yazarı Şahin Örgel’i sahneye davet ederek hemşehrilerine alkışlatan Ececan Gümeci ve Aykut Ünal çifti, her gösterim sonrasında salondaki seyircilerle birlikte özçekim yapma geleneğini Çorum’da da ihmal etmediler.

Aykut Ünal ayrıca Şahin Örgel’in günümüzün en iyi oyun yazarlarından biri olduğunu belirterek, Çorumlu sanatseverlerin kendisine sahip çıkmasını istedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim