Göreve başlamasının ardından özellikle Ankara’da yaşayan çok sayıda Çorumlu bürokratın ziyaret ettiği Doç. Dr. Asım Balcı’yı Çorum Valisi Mustafa Çiftçi de ziyaret ederek kutladı. Vali Çiftçi, Balcı’yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Altındağ Belediye Başkanı Balcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi ziyaretimize geldiler. Değerli tecrübelerinden faydalanma imkanı bulduk. Rabbim milletimize memleketimize hizmet noktasında yar ve yardımcımız olsun inşallah” dedi.

Öte yandan Asım Balcı’yı kutlayanlar arasında AK Parti Ankara Milletvekili Çorumlu hemşehrimiz Asuman Erdoğan, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün ile beraberinde hemşehrimiz AK Parti eski Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, ASKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı ile birlikte ise Çevre ve Orman Bakanlığı eski Müsteşarı Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi hemşehrimiz Prof.Dr. Lütfi Akca da yer aldı.

Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Asım Balcı ayrıca CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın düzenlediği “Renklerdir Patlayan” isimli kişisel resim sergisini açılışına katılarak burada da çok sayıda Çorumlu bürokrat ile görüşme imkanı buldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim