Yaptıkları çalışmalar esnasında Çorum halkının yakın ilgisi, desteği ve sevgisi ile karşılaştığını belirten Aşgın, çalışmalar sırasında kendisine en fazla su faturalarıyla ilgili istek ve şikayet geldiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da halkın istek ve taleplerini her zaman dikkate alan bir lider olduğunu ve başarısının arkasındaki önemli özelliklerde birisinin de halkına kulak vermesi olarak yorumlayan Aşgın, “Hemşehrilerimiz yaptığımız gezilerimizde bizlere su faturalarının yüksekliğinden şikayet etti. Çorum halkının bizden bu yönde bir beklentisi var. Bizler de halkımızın bu beklentisini karşılıksız bırakmayacağız. Nasip olur da seçilirsek ilk yapacağımız çalışmalardan birisi içme suyunda indirime gitmek olacak” dedi.

Su faturalarının azalmasıyla hemşehrilerini rahatlatmayı amaçladıklarını kaydeden AK Parti Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Aşgın, “Yapacağımız tüm çalışmalarımızı halkımızla birlikte istişare edeceğiz. Yapacağımız çalışmalara halkımızla birlikte karar vereceğiz” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim