31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren Ak Partili Aday Aşgın, Arasta ve etrafındaki dükkânları tek tek ziyaret ederek yurttaşlarla görüştü.

Halil İbrahim Aşgın ayrıca Arasta’da bulunan meşhur Tıkı’nın Kahvesi’ne de giderek, Güngörmüşler Grubu’nun misafiri oldu.

Belediye Başkanı Aşgın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Arasta ziyaretlerimize devam ettik. Her haneden bir ‘buyur’, her kapıdan ‘güleryüz’ gördük çok şükür. Sokakları hürmet kokan, huzur asmalarıyla donanmış Arastamız’da, ahilik hamurunda yoğrulmuş esnafımızın ilgi ve samimiyetini, gönül defterimizin baş köşesine nakşettik. Allah bereketli kazançlar nasip etsin.” ifadelerine yer verdi.

Aşgın bir diğer paylaşımında ise şu notları aktardı:

“Tıkı’nın Kahve’de Güngörmüşler Grubu'nun misafiri olduk. Ömre bedel hayat tecrübelerinin yaşayan abideleri, kıymetli büyüklerime bizi dost meclisine kabulleri için hürmetlerimi bildiriyorum. Her bir sözlerini ve öğütlerini can kulağıyla dinledik. Bir memlekette tecrübe ve samimiyet dolu yürekler varsa, o şehrin sırtı yere gelmez. Büyüklerimizin tecrübeleri, her daim yolumuzun mihmandarı, ufkumuzun aydınlatıcısı olacaktır. Uzun ömürler ve sağlık diliyor, her birisinin ellerinden ayrı ayrı öpüyorum.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim